De vernieuwde samen met mama en samen met papa invulboekjes hebben een ringband, meer bladzijdes en enkele uitknipbladen met praktijkvoorbeelden.

Ze zijn vanaf 8 september 2017 verkrijgbaar bij uitgeverij Boekscout.nl en Bol.com.

Een vrolijk invulboekje waar je een leven lang plezier van kunt hebben. Rijk geïllustreerd met voldoende ruimte om leuke herinneringen/gebeurtenissen voor altijd te bewaren, plannen te maken, vakjes aan te kruisen en ideeën op te doen.

De prijs van 19,95 ligt lager den een (toekomstige) therapiesessie, is effectief en -als het preventief wordt ingezet- ook veel leuker.

De bijbehorende uitknipbladen met praktijkvoorbeelden kunnen worden besteld bij stichtingtijdmetelkaar@gmail.com.

Enveloppen, sluitzegels en fotohoesjes kunnen worden besteld bij stichtingtijdmetelkaar@gmail.com.